Pagina's

zondag 9 februari 2014

Merci bedankjes

Hallo allemaal,

Een paar flinke knapen hebben ons geholpen met het zagen van bomen en het hout bij ons thuis brengen voor de houtkachel.
Dit alles gratis.
Om ze toch te bedanken heb ik voor hen allen een doos merci gekocht en versierd.

De eerste is voor mijn eigen zoon.

Deze tweede is voor zijn kameraad en collega Erwin,

de derde voor nog een kameraad, peter die wel tegen een grapje kan en daarom voor hem deze grappige afbeelding.

en de laatste is voor de eigenaar van de tractor met grote kieper die we kosteloos mochten gebruiken, mits mijn zoon er alleen gebruik van zou maken.
Voor hem dus een afbeelding van een antieke tractor.

Ik heb de bedankjes gisteravond aan mijn zoon meegegeven en hij vond het een heel leuk idee.


7 opmerkingen:

  1. Oh wat heb je dat leuk gedaan, ziet er echt tof uit,
    en jullie hebben voorlopig weer wat hout om te stoken ☺

    Een hele fijne zondag met heel
    veel leuke dingen en knutselen.

    Veel liefsss van Erica ☼
    {Heidebloempjuh}

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een superleuk idee om ze zo te bedanken Grietje, zien er stuk voor stuk geweldig uit.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat zijn dat 3 leuke kaartjes Grietje....ik heb ze allemaal vergroot om de plaatjes beter te kunnen zien....En die vind ik super leuk....heel toepasselijk allemaal....en jullie kunnen het kacheltje weer warm houden....

    Groetjes Rosina

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi grietje wat leuk als er mensen je zo helpen en je creaties zien er super leuk uit,zoiets is top om te geven
    Groetjes corry

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoi Grietjes,
    ik heb ze stuk voor stuk zitten bekijken en ze zijn echt heel gaaf. Wat leuk dat je dat zo gedaan hebt. Een bedankje wordt altijd gewaardeerd. EN die afbeeldinkje zijn zo geinig!!
    Groetjes,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Super leuk gemaakt, grappige plaatjes heb ervoor gebruikt.

    Groetjes Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hallo Grietje, geweldig mooie werkjes en je hebt een tof blogspotje. Ik ga me eventjes voorstellen. Ik ben belgische en ben, nadat mijn man van een zware ziekte van me gegaan is, een jaar daarna naar Duitsland gaan wonen. om te proberen een nieuw leventje te beginnen. Dat is me na een lange tijd, dan ook gelukt. En een tijdje terug, heb ik ook mijn levensdroom laten uitkomen. Ik ben heel graag met mensen tesamen. Heb een eigen atelier, om te knutselen met vele verschillende generationen. Graag wil ik je ook mijn knutselwinkeltje bekent maken. Ik heb heel veel verschillend om te knutselen, kaarten maken, stempelen, mooie knopjes, charms en nog veel veel meer .. misschien ben je interesseert, eens een kijkje te nemen bij me. Dat zou ik heel tof vinden! Het winkeltje is in vele talen en ook in het nederlands. wordt automatisch in de verschillende talen omgezet. Ik moet nog kijken dat het in het nederlands alles goed verstaanbaar daar staat. mijn LINK naar mijn winkeltje vindt je in mijn blogspotje terug op de rechter zijde. Als je wil, jkan je graag mijn bannertje op je blogspotje zetten en het me doorgeven, Ik geef daarvoor een mooi dankje terug! Geef a.u.b. mijn Link en Bannertje aan de Knutselvrienden in Belgie en Nederland verder, We leveren ook altijd zo snel als mogelijk, ook in Europa!! Vele lieve groetjes van Marina an ik hoop op een reactie en ook tot binnenkort! We geven deze week 10% korting Aktion Happy days.. Vele groetjes van Marina

    BeantwoordenVerwijderen